Yhdistys

Tilde ry on perustettu toukokuussa 2012 kaikkia Metropolia AMK:ssa tieto- ja viestintäteknologiaa opiskelevia varten. Yhdistyksen pääasiallinen tarkoitus on tuoda eri toimipisteissä opiskelevia yhteen ja auttaa heitä verkostoitumaan. Tilde järjestää LAN-partyja joka kevät ja syksy. Myymme myös tieto- ja viestintäteknologian opiskelijoille opiskelijahaalareita.

Mikä ihmeen Tilde ry?
Keväällä 2012 perustettiin uusi yhdistys Metropolian tietotekniikan opiskelijoita varten. Yhdistyksen nimeksi tuli Tilde ry.

Mitä Tilde ry tekee?
Järkätään laneja, pidetään yhteisöllisyyttä yllä, irkataan, yms. nörttijuttuja. Yritetään tehdä myös yhteistyötä muiden Metropolian opiskelijayhdistysten kanssa.

Ketkä voivat olla jäseniä?
Kaikki Metropolian opiskelijat, joiden opiskelema tutkinto liittyy tietoteknisiin juttuihin. (Kyllä, mediatekniikkaa opiskelevat saavat liittyä!)

Miten liityn jäseneksi?
Rekisteröidy Tilde ry nettisivuille, jolloin samalla liityt jäseneksi.

Miten teidät tavoittaa?
Me hengataan IRCnetissä kanavalla #Tilde. Meidät voi löytää myös Tuubi-portaalista, Facebook-yhteisöpalvelusta ja koulun käytäviltä. Myös näiden sivujen kautta voit ottaa yhteyttä.

Hei, mulla on idea X joka voitais järkätä!
Mahtavaa! Ala meidän aktiiviksi ja auta järjestämään upea ideasi X.

Me nähtiin yksi teidän aktiivi tai hallituslainen kännissä ja se käyttäytyi törkeästi!
Hän ei edustanut jutuissaan Tilde ry:n virallista kantaa ja eikä meidän henkeä. Rankaisemme häntä ankarimman mukaan!

Y-tunnus: 2591228-4
IBAN: FI31 5723 0220 3314 61 OKOYFIHH
E-laskuosoite: 003725912284 OKOYFIHH
Kotipaikka: Espoo